(керівник центру  Малий Глибочок)

+380 96 575 86 00

Мене звати Ігор Дерешівський, прозвище Дьора. Мені 45років.

В недалекому 2007 році я увірував в Ісуса, пройшовши реабілітацію від наркотичної залежності. Зараз у мене чудова сім’я : кохана дружина і троє діток, церковна сім’я, служіння, своя справа і хороші друзі-браття!

Але 14 років тому, я і уявити цього не міг. На той момент я був залежним від наркотиків вже 16років , мої думки були тільки про те, як вколотись і залишити дозу на ранок. Мене знала вся тодішня міліція міста, бо я займався збутом наркотиків (мав свої “точки”).  Так минало моє життя. Батьки дітей-наркоманів проклинали мене, відповідно не любили і не раділи при зустрічі. Інколи я задумуюсь: «Чи справді це був я?»
Перший раз я спробував наркотик у школі , приблизно у 9 чи 10 класі. Мені не відразу він сподобався, але це ж було так модно і круто!  Ось так все і почалось… А далі тюрма, термін, знову тюрма, і знову термін…. Відверто, я думав, що це моя доля. Крадіжки, брехня, насильство – я нічого не міг із собою зробити. Лікувався від наркотику разів  6-7, а далі все спочатку. Справжня свобода була дана мені Богом. Чи було це як сон? Ні. Я пережив “кумар”, але всередині був спокій.  

На даний момент я є керівником реабілітаційного центру “Спасіння”, я знайшов себе, і зараз розумію, як був обманутий сатаною. Тому запевняю, дорогий читачу: “Вихід є!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *