(керівник центру Бучач)

+380 68 484 63 64

          Мої вітання всім, хто читає моє свідчення. Мене звати Артур, мені 27 років. Народився я в Тернополі, в благополучній сім’ї. Зростав у батьківській любові, під маминим крилом. У дитинстві батьки віддали мене в найкращу школу Тернополя , гімназію №1, та на секцію боксу, щоб я розвивався та досягав висот, але так я довго не зміг. Я не любив вчитися ,тому прогулював школу, любив зависати з друзями, які були старші за мене , і яких я поважав. З часом вони стали для мене більшими авторитетами ніж батьки. Так я почав котитися до самого низу. Мене вигнали з однієї школи, потім з другої за прогули. Звичайно я залишив спорт, бо почав вживати алкоголь, курити, і це стало стилем мого життя.        

          Проходили роки, ситуація погіршувалася, бо я став залежним від алкоголю і нічних клубів, але це ще не все. Одного разу , коли я знову був в алкогольному сп’янінні, мені запропонували наркотик. Мені вкололи опіумом, і це повністю зруйнувало моє життя. Я заразився гепатитом С, мав великі проблеми з поліцією, судимості, втратив довіру батьків, заліз у борги, і моє життя просто стало пеклом, повним страждань і розчарувань. Я вживав наркотики 5 років, і перепробував усе, щоб це припинити.Одного дня до мене прийшов старий друг, Володя Викидуха, та запропонував поїхати у християнський реабілітаційний центр, де він сам раніше проходив реабілітацію. Тоді я був у розпачі, і все ж таки поїхав.   

         Служителі у центрі познайомили  мене з Богом, навчили молитися та відкрили очі на правду. Після того як я покаявся і прийняв Ісуса в своє серце, моє життя кардинально змінилося. Господь звільнив мене від наркотиків, алкоголю і т.п. Це було просто чудо, бо Бог зцілив мою печінку, забравши вірус гепатиту С, повністю оздоровив мене, а лікарі розводили руками і казали: «Слава Богу» .    

         Господь врятував мене, змінив мій світогляд, подарував справжнє життя , повне цілей, мрій, радості, перемог та чудес. Він відновив усе втрачене і примножив у багато разів. Я спробував коротко відкрити вам своє життя і засвідчити, Яким є Бог. Я вже три роки не вживаю ніяких речовин, і закликаю кожного відкрити своє серце для Ісуса, просто попросити  Його про допомогу, і я впевнений, що ваше життя зміниться. Вихід є!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *