Коротко про центр

Розташування центру в м.Бучач, Чортківського району, Тернопільської області, допомагає донести інформацію про те що вихід з залежності є до якомога більшої кількості людей і також дає змогу всім хто проходить реабілітацію вчитись бути частиною суспільства.

Звісно! Більшість членів нашої команди – в минулому алко чи нарко залежні які пройшли реабілітацію в одному з наших реабілітаційних центрів.

Насправді в нас немає обов’язкової щомісячної оплати. Ми лише просимо, якщо є можливість, звичайно, платити невелику суму на продукти, але якщо можливості немає – нічого страшного, ми оплатимо все самі.

В першу чергу, звісно, це бажання змінити своє життя. Також потрібні довідка про відсутність інфекційних шкірних захворювань та флюрографія. Це все, ніяких інших довідок чи документів ми не вимагаємо.

Зовсім ні, всі наші центри відкриті. Це означає що ми проти їхньої волі нікого не тримаємо і не заставляємо проходити реабілітацію. Двері завжди відкриті і на центр можна потрапити або його покинути в будь-який момент.

Якщо ви, хтось з ваших друзів чи близьких перебуває в залежності ми завжди раді допомогти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *